Activități OSCEB


Organizăm tabere, conferințe, întâlniri, grupuri, evenimente, seminarii.

Ne întâlnim din luna octombrie până în luna iulie:

• întâlniri săptămânale pe diferite teme
• grupuri de mentorare
tabere de schi, excursii la munte
• conferinţe, seminarii, dezbateri tematice
• întâlniri de rugăciune
• activităţi sportive (volei, fotbal)
• implicare socială
• Descopera!
• vizite la alte grupuri studențești din ţară sau alte ţări

Tabere

Cu toţii ne amintim cu drag de timpul petrecut în tabere. Momente frumoase, zâmbete, prieteni noi, aventură; toate acestea la un loc: amintiri de mare preţ!
După o anumită vârstă, astfel de ieşiri vor părea de domeniul trecutului...aşa că ceea ce ne propunem noi este să folosim oportunitatea pe care o avem ca studenţi şi să profităm la maxim de toate taberele pe care le organizăm!
...şi ne bucuram din plin: tabără de instruire, tabără de ski, tabără tematică, tabără de vară...

O tabără nu este doar o ieşire din oraş, e o perioadă când experienţele se împletesc cu gândirea, creativitatea şi distracţia!


Conferinţe

Această generaţie are nevoie de o schimbare, iar noi vrem să luăm parte la ea. Avem multe de spus, dar şi mai multe de învăţat. Într-o societate superficială, cu puţine modele demne de urmat, organizăm conferinţe care oferă o perspectivă nouă asupra problemelor, întrebărilor, dilemelor din viaţa unui student. Folosim ca etalon ceva care nu se schimbă de la un secol la altul: Biblia. Prin aceasta încercăm să oferim măcar o scânteie a faptului că mai există şi o altă cale, că se mai poate trăi şi într-un alt mod. Cuvântul lui Dumnezeu mai poate fi şi în secolul XXI opinie publică, atâta timp cât credem...dar şi cercetăm.

O gândire critică, o perspectivă deschisă şi ceva ajutor de Sus ne vor ajuta să găsim în Scripturi Adevărul, iar în persoana lui Cristos, răspunsurile la căutările noastre.


Întâlniri săptămânale

Ne intâlnim săptămânal pentru a petrece timp împreună. Avem ocazia de a învăţa, a creşte în credinţă, a deveni un grup unit şi a fi echipaţi pentru o viaţă trăită cu Cristos, în aceasta societatea modernă, prin împlinirea Marii Trimiteri.

Întâlnirile au caracter interconfesional. Asta înseamnă că, dacă eşti student, eşti creştin sau eşti interesat să creşti în credinţă şi să înţelegi Biblia, eşti mai mult decât binevenit. Noi vrem acelaşi lucru, deci fii liber să te alături!


 Descoperă

Descoperă cuprinde șase ‘studii de caz’ care investighează relatările lui Luca despre Iisus Hristos așa cum ne-au fost încredințate de martori oculari. Cursul se desfășoară în grupuri de 4-5 persoane timp de șase întâlniri. Convinge-te singur despre identitatea lui Iisus!

Alpha

Alpha introduce ideile centrale ale creștinismului printr-o serie de 10 întâlniri care includ filme, discuții de grup și gustări.

SHIFT

Lumea noastră este plină de întrebări. Există un scop? Este pacea posibilă? Putem găsi răspunsuri? Suntem curioși, de aceea ne punem întrebări despre scop, fericire, succes, suferință, autenticitate și multe altele.
SHIFT oferă studenților ocazia de a auzi și a discuta păreri și soluții la probleme cu care ne confruntăm astăzi. În plus, investigăm răspunsuri la marile întrebări ale vieții din perspectiva oferită de Biblie.

shift.osceb.ro