Ne-am bucura să te implici alături de noi!

În OSCEB vei găsi multe oportunități de implicare și instruire. Dacă găsești ceva care îți place și vrei să participi, te rugăm scrie-ne sau vino să vorbești cu noi.

Te vrem în echipă!

Mentorare

Prin mentorare urmărim să ajutăm pe orice student să crească în credință și să învețe de la studenții mai mari. Ne întâlnim în grupuri mici de mentorare de 3-4 fete sau băieți. Este o experiență extraordinară pentru toți cei care au participat. Iată câteva impresii:

“Ai mai auzit de lucruri de valoare care să nu coste decât dorinţa de a le avea? Eu da, şi mă refer la grupul de ucenicie de la Osceb.
Cum poti să faci parte dintr-un astfel de grup? Trebuie doar să spui că vrei asta şi vei fi integrat în unul.
Ce îţi garantează? Oportunitatea de a-ţi face noi prieteni de încredere, ocazia bună să pui întrebări, dar şi provocarea de a-ţi formula altele la care nu te-ai gândit până atunci.
De ce ai avea nevoie de unul? Simplu, pentru că e timpul să pătrunzi mai adânc în Cuvântul lui Dumnezeu şi să înţelegi minunatul scop al existenţei tale.”

—Adela G.

Descoperă!

Învață să conduci studiul Descoperă! Descoperă oferă dovezi pentru identitatea lui Iisus Hristos prin șase ‘studii de caz’ care investighează relatările lui Luca despre Iisus Hristos, așa cum au fost încredințate de martori oculari. Cursul se desfășoară în grupuri de 4-5 persoane timp de șase întâlniri.

Conducere & Organizare

Te invităm să te implici alături de noi în organizarea de tabere, evenimente, conferințe și multe alte lucruri faine pe care ni le propunem să le facem împreună.

Prin implicarea în organizare și conducere credem că fiecare persoană poate să-și dezvolte cel mai bine abilitățile și darurile cu care este înzestrat.

structure-1024x716

Donează

donate-icon

Puteți trimite donații în contul bancar OSCEB deschis la BCR:
IBAN lei: RO13RNCB0080004779380001
Cod Fiscal: 9245705

Puteți completa formularul de 2% pentru 2020.

Sau să trimiteți bani prin paypal:


Aici poți accesa formularul 2% pentru anul 2020

Formular 2% pentru 2020